Dianetika KAKO UPORABLJATI DIANETIKO


Dianetika Sodobna Znanost o Duševnem Zdravju
Kako uporabljati Dianetiko
US 1-800-722-1733
EU (45) 33 73 66 66
Where Can I Get Dianetics?


Odkrijete svoje polne zmožnosti.
Naučite se s pomočjo tega videoposnetka, kako uporabljati dianetiko!

Dianetiko
Knjiga DIANETIKA je danes vrhunska uspešnica samopomoči iz enega samega razloga - DELUJE. Tu je sedaj videoposnetek, ki vam predstavlja, kaj dianetika je, kako deluje in kako jo natančno korak za korakom uporabljati.

S pomočjo tega videoposnetka se lahko naučite uporabljati preproste tehnike, ki jih vsebuje knjiga L. Rona Hubbarda in s katerimi lahko odkrijete prepreke in ovire na poti do svojih polnih zmožnosti in jih za vedno odpravite!

DIANETIKA vsebuje danes najučinkovitejšo in najširše uporabljano znanost uma. Na preprost, vsakomur razumljiv način, razkriva edini izvor stresov, napetosti, potrtosti, psihosomatskih bolezni, kompulzij, odvisnosti in duševne zmedenosti ­ reaktivni um. In daje vam nekaj, s čimer lahko glede tega nekaj naredite.

Će ste najuspešnejšo knjigo L. Rona Hubbarda prebrali ali ne, vam tale videoposnetek daje vpogled v izzivalna temeljna načela dianetike ­ načela, ki bodo za vedno spremenila vaš pogled na lastni um, sposobnosti in vaše življenje.

Oglejte si ga, vsedite se s prijateljem in naredite to! Uporabite videoposnetek, da si odprete vrata do vseh svojih polnih zmožnosti in dosežete, kar si v življenju želite!

To order


Write to us or call!
North and South America
info@bridgepub.com
1-800-722-1733

All other parts of the world
books@newerapublications.com
(45) 33 73 66 66

© 1999-2004 Church of Scientology International.
All Rights Reserved.

For Trademark Information